Olen Etelä-Savolais syntyinen taiteilija, syntynyt Mikkelissä 1968. Pääasiassa työskentelen valokuvan parissa, mutta teen muutakin kuvataidetta. Asun ja työskentelen Otavassa, mutta työskentelen hyvin paljon eri puolella Suomea ja kauempanakin. Suoritin Kuva-artesaanin / Valokuvaajan tutkinnon Tampereella VVI Oy:ssä 2006. Tämän jälkeen olen käynyt runsaasti erilaisia kursseja ja opiskellut itsenäisesti. Kuvataiteilija AMK- tutkinnon suoritin 2021 Turun Taideakatemiassa. Taiteellisena sekä tutkimuksellisena opinnäytetyönä käsittelin Beethovenin Hevonen- teossarjaa. Opinnäytetyö on luettavissa täällä.

Tyypillisesti käsittelen taiteessani ympäristöä, teen huomioita siitä ja tuon asioita esille, jotka saattavat helposti jäädä huomioimatta. Dokumentaristisuus on usein osa kuvieni taiteellista ilmaisua. Haluan, että töilläni on myös kulttuurihistoriallista merkitystä. Ne kertovat kulttuurin, asutuksen ja teollisuuden muutoksesta, kulutuskulttuurista ja omista arvoistamme. En halua sitoa itseäni mihinkään tiettyyn tekniikkaan, vaan kokeilen uusia tapoja ja yhdistelen eri tekniikoita teossarjoista riippuen.

Oman taiteellisen työskentelyn lisäksi teen myös asiakastöitä, Teatteri-, tanssi- ym. kuvat kuin henkilö- ja valmistujaiskuvat, hääkuvat kuin muutkin tapahtumakuvat ovat omaa aluettani. Tuote- ja teos- ja ripustuskuvauksia teen muille myös usein, sekä opetustöitä esim. valokuvakerhojen ja työpajojen muodossa. Toimin aikaisemmin myös yli 11 vuotta Mikkelin Keskussairaalassa sairaalavalokuvaajana vuoteen 2019, jonka jälkeen keskityin enemmän muihin kuvaustehtäviin ja taiteelliseen työhöni.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä ja pyytää tarjousta valokuvauksesta tai teoksesta!

Käytän asiakastöiden laskutuksessa kevytyrittäjäpalveua UKKO.fi (SLP Group Oy) Y-tunnus: 2485076-3